تفسیر آزمون mmpi فرم بلند (نمونه انجام شده آزمون mmpi) فایل سوم (دو نمونه)
نمونه تفسیر mmpi
نمونه تفسیر تست mmpi
تفسیر mmpi 567 سوالی
تعداد صفحات: 28 (دو نمونه انجام شده mmpi)
نوع فایل: WORD
قسمتی از متن
نمونه اول:
مقیاسهای روایی و بالینی:
روایی نیمرخ آزمون دارای روایی میباشد و مقیاس L (دروغ سنج) پایین میباشد که این نشاندهنده ی سطح تحصیلات بالای آزمودنی میباشد و نمره ی بالای آزمودنی در مقیاس2 نشانگر یک افسرده خویی می باشد. نمرات آزمودنی همسو با مصاحبه ای است که انجام گرفته است. برخورد فرد با مشکلاتش همراه با بدبینی، درماندگی و ناامیدی است. این ویژگی ها حتی میتوانند همان خصوصیات شخصیتی ای باشند که فرد هنگام برخورد با مشکلات رایج و معمول درباره ی آنها مبالغه میکند. آزمودنی دارای احساس بی کفایتی، ضعف اخلاقی و مشکل در تمرکز حواس بوده این موارد به اندازه ای شدید است که در کارایی بین فردی و شغلی وی مشکل ایجاد کرده است.
آزمودنی با صفاتی مانند غیر معاشرتی، خجالتی، کناره گیر، ترسو و بازداری شده و در عین حال تحریک پذیر و کم طاقت توصیف میشود. از آنجاییکه چنین افرادی به انتقاد شدید حساسند به هر قیمتی شده از درگیری و مقابله اجتناب میکنند. نمره ی آزمودنی در مقیاس 1،2و3 همگی برافراشته اند. این بدان معناست که نه تنها از افسردگی از مشکلات بین فردی و بدنی نیز در رنج است. برافراشتگی مقیاس 2و7 از یکطرف نشانه ای از آمادگی فرد برای رواندمانی است و از طرف دیگر نشانگر انگیزه برای خودآگاهی و درون نگری وی می باشد.
مقیاس تصحیح K:
نمره آزمودنی برابر با 49 میباشد. که نشاندهنده تلاشهای عمدی برای نامطلوب جلوه دادن خود است و فرد تمایل دارد که درباره بیماری مبالغه کند. این فرد احتمالاً فردی گمگشته، گیج و بسیار منتقد از خود، شکاک و ناخشنود بوده و فاقد دفاع کافی می باشد. فرد بینش و خود پنداره ضعیفی دارد و درمقابله با مشکلات روزمره زندگی ناکارآمد است و از نظر اجتماعی همنوا بوده است و کاملاً مطیع مراجع قدرت می باشد. از نظر اجتماعی دست و پا چلفتی بوده و نسبت به زندگی شکاک و منتقد می باشد.
نمونه دوم:
1-مقیاسهای اعتباری و بالینی:
1-1مقیاسهای اعتباری:
نمره ؟=4
با توجه تعداد این آیتم پروتکل معتبر می باشد.
مقیاس L=7
در این مقیاس نمره 65T= نشان می دهد پروفایل معتبر است ولی جنبه هایی از سنتی بودن و همنوایی در فرد وجود دارد چون بالاترین مقیاس او L می باشد.
مقیاس F=6
در این مقیاس نمره 55= T نشان می دهد آزمودنی به شیوه معتبری پاسخ داده است.
مقیاس K=13
در این مقیاس نمره 45= T نشان می دهد که آزمودنی برداشت متوازنی از خود ارائه داده است که هم به رفتار ها و ویژگی های شخصیتی مثبت و هم منفی اعتراف کرده است.
2-1مقیاس های بالینی:
مقیاس1(Hs) : نمره 34 T= نشان می دهد که آزمودنی نرمال بوده و نگرانی درباره سلامت جسمانی خود ندارد.
مقیاس2 (D): نمره 67=T می باشد که باتوجه به تاریخچه فرد نشان دهنده یک افسردگی واکنشی است که احتمالا برخورد فرد با مشکلاتش با بدبینی، درماندگی، و ناامیدی همراه است، و فردی تحریک پذیر و کم طاقت است و به انتقاد به شدت حساس است.
مقیاس3 (Hy): نمره 57=T نشان می دهد آزمودنی هنگام استرس علایم جسمانی را نشان می دهد ولی نه در حد بالا. و فردی همنوا، ناپخته، کم تجربه، خودمحور، و تکانشی است.
مقیاس 4 (Pd): نمره40 =T نشان دهنده این است که آزمودنی در پذیرش ارزش ها و معیار های جامعه مشکلی ندارد.
مقیاس5(Mf) : نمره48 =T نشان می دهد که آزمودنی دارای علایق کلیشه ای مردانه در کار و تفریح و دیگر فعالیت ها می باشد.