مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی

- مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی

مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی

دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 25 صفحه

 

 

 

 

 

 

درس گیاهان زینتی و اصول تغذیه آنها پودمان پرورش گلهای زینتی در خانه

این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد :

مقدمه

سوابق تحقیق

متن تحقیق

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع و ماخذ

مقدمه

رویکرد جهانی امروز به سوی محصولات ارگانیگ است . این نوع مدیریت تولید، در حال حاضر ۱۶۰کشور دنیا انجام می شود. در این نوع مدیریت تولید کودها، آفت کش های شیمیایی ، مواد نگهدارنده، ومواد افزودنی غیر مجاز ، گیاهان اصلاح شده ، ژنتیکی و تابش اشعه ها کاربرد ندارد و مواد غذایی ارگانیک ، با هدف افزایش سلامت ، حفظ محیط زیست خریداری می گردد . دربخش عظیمی از تاریخ بشر کشاورزی به صورت ارگانیک رواج داشته و تنها در طول قرن بیستم، منابعی عظیم از مواد شیمیایی مصنوعی برای تامین مواد غذایی معرفی شده است . تاثیرات نامطلوب و آسیب های ناشی از مصرف انواع کودهای شیمیایی،سموم، هورمون ها و… در تولید مواد غذایی در کشورهای مختلف موجب شد تا کشاورزی شیمیایی به سمت کشاورزی ارگانیک حرکت نماید . هدف کشاورزی ارگانیک ، افزایش تولید محصولات بدون تکیه بر استفاده از هرگونه مواد شیمیایی است . حفاظت از منابع طبیعی در کشاورزی ارگانیک و عدم بکارگیری مواد شیمیایی ، باعث حفظ محیط زیست و افزایش مواد مغذی در خاک می گردد که از فرسایش خاک جلوگیری نموده و افزایش تنوع زیستی را در پی دارد . کشور ما چند سالی بیش نیست که در زمینه فرایند تولید تا عرضه محصولات ارگانیک نظام بند گردیده است، این نظام مندی با تاسیس انجمن ارگانیک ایران و شعب آن،تدوین استاندار تولید، فرآوری، برچسب گزاری و بازاریاب محصولات ارگانیک با شماره ملی ۱۱۰۰۰،مشخص شدن فرایند بارزیی و گواهی و هم چنین فرآیند اعطای پروانه به کارگیری برند انجمن ارگانیک ایران سرعت گرفته است .هدف اصلی از تولید محصولی با عنوان ارگانیک ارائه خدمات بیشتر به هموطنان در راستای افزایش سطح سلامت در جامعه می باشد که استفاده از تکنولوژی های مناسب جایگزین کاربرد مواد شیمیایی در فرآیند تولید گردیده است . کلیه محصولاتی که باعنوان ارگانیک در داخل کشور عرضه می کردند باید همراه گواهی انطباق با استاندارد ملی ارگانیک (۱۱۰۰۰) باشند .پس وقتی محصولی با نشان ارگانیک و بر پایه استاندارد ملی کشورویا سایر استانداردهای معتبر بین المللی روانه بازار می گردد دارای حداکثر رعایت اصول سلامت در فرآیند تولید و عرضه از مزرعه تابشقاب غذا می باشد .

 

سوابق تحقیق

برای تعریف کشاورزی پایدار توجه به دو اصل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اصل اول در ابتدای دهه ۱۹۸۰ با ظهور مفاهیم کشاورزی قابل تجدید و کشاورزی پایدار تکامل یافت و در واقع مفهوم آن بر اساس اصل «اثر متقابل اکولوژیکی» قابل توضیح است. این مفهوم در حال حاضر فلسفه کشاورزی جایگزین را تشکیل می دهد. اصل دوم نیز از سال ۱۹۸۷ شروع شد و اینکه کشاورزی پایدار را در مقیاس جهانی در بر دارد. در این اصل اثرات متقابل کشاورزی با جامعه مطرح است.

در اوایل قرن بیستم کشاورزی در ایالات متحده آمریکا در مراحل صنعتی شدن خود بود.در آن زمان کشاورزی ایالات متحده در اوج توسعه بود. در ابتدای دهه ۱۹۳۰ تعداد مزارع به حداکثر خود یعنی ۸/۶ میلیون رسید. مکانیزاسیون به سرعت گسترش یافت و سطح زیر کشت توسعه یافت و کشاورزی با صنعت به رقابت پرداخت و تکنولوژی به سرعت گسترش یافت…..

برای دانلود کلیک کنید