فرمول تولید ضد عفونی کننده ی گوشت
سطوح آلوده شونده در فراورده های گوشتی بسیار وسیع است. سطح خارجی گوشت به دلیل باکتریهای موجود در هوا و گرد و غبار، به محض تماس کاربران در پروسه بریدن، بسته بندی و توزیع، آلوده می شود به همین دلیل نیاز به ضد عفونی شدن دارد.
این ضد عفونی کننده دارای مزایای زیر می باشد:
موثر در برابر طیف وسیعی از میکرواورگانیسم ها ( باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها) و اسپورهای آن ها از طریق شکستن پیوندهای شیمیایی درون غشای سلولی
بدون بر جای گذاشتن باقیمانده ی سمی و خطرناک در مواد غذایی و بدون ایجاد رسوب در تجهیزات صنایع غذایی
موثرتر از ترکیبات کلردار همچون هیپوکلریت ها و خورندگی کمتر
عملکرد موثر در طیف وسیع pH