پاورپوینت با موضوع مصرف آبزیان و سلامتی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 24 اسلاید
قسمتی از متن .ppt
مصرف آبزیان و سلامتی
مصرف آبزیان – تغذیه مناسب
پروتئین با کیفیت
مقدار زیاد امگا3
پائین بودن اسیدهای چرب اشباع
سلامت قلب
رشد و سلامتی کودکان
منبع ویتامین ها و مواد معدنی
پروتئین با کیفیت
پروتئین های ضروری برای رشد و ترمیم و بازسازی بافتها
دارای تمامی اسیدهای آمینه ضروری
پروتئین با هضم پذیری بالا
ماهی حاوی 27-16 گرم پروتئین است.
اسیدهای چرب امگا3
سه نوع اصلی :
Eicosapentaenoic acid (EPA)
آبزیان
Docosahexaenoic acid (DHA)
آبزیان
Alpha-linolenic acid (ALA)
کتان ، جوانه گندم ، برگهای سبز گیاهی