پاورپوینت با موضوع قانون، آیین نامه، ضابطه و دستورالعمل مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 52 اسلاید
تعداد اسلاید انگلیسی : 13 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
قانون، آیین نامه، ضابطه و دستورالعمل قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی
فصل اول:
ماده 4 – هر مؤسسه پزشکی و دارویی که امور فنی آن به اتکای پروانه اشخاص ذیصلاحیت توسط افراد فاقد صلاحیت اداره شود از طرف وزارتبهداری تعطیل و صاحب پروانه برای بار اول تا یک سال و برای دفعات بعد هر دفعه تا دو سال حق افتتاح مجدد آن مؤسسه راحتی به نام دیگرینخواهد داشت و شخص یا اشخاص فاقد صلاحیت به مجازات مذکور در ماده 3 محکوم خواهند شد.
ماده 5 – هیچ یک از مؤسسات پزشکی و دارویی و صاحبان فنون پزشکی و داروسازی و سایر مؤسسات مصرح در ماده اول این قانون حق انتشارآگهی تبلیغاتی که موجب گمراهی بیماران یا مراجعین به آنها باشد و یا به تشخیص وزارت بهداری بر خلاف اصول فنی و شئون پزشکی یا عفت عمومیباشد ندارند و استفاده از عناوین مجعول و خلاف حقیقت روی تابلو و سرنسخه و یا طرق دیگر و دادن وعدههای فریبنده ندارند و همچنین دخل وتصرف و یا تغییر در نسخه پزشکی به هر صورت که باشد بدون اجازه خود پزشک از طرف داروساز ممنوع میباشد.
متخلفین برای بار اول به پرداختپنج هزار ریال تا بیست هزار ریال و برای دفعات بعد هر دفعه از بیست هزار ریال تا 50 هزار ریال جزای نقدی و یا به حبس تأدیبی از یک ماه تا چهار ماهو یا به هر دو مجازات محکوم خواهند شد.
تبصره 1 – دخالت داروسازان در امور مختص به طبابت جز در مورد کمکهای نخستین قبل از رسیدن پزشک مشمول ماده سه این قانون خواهدبود.
تبصره 2 – هر یک از متصدیان امور دارویی و یا داروخانه به منظور سوء استفاده به هر نحو در مقام تبدیل تاریخ استعمال دارو و یا تغییر قیمتمعین شده از طرف نمایندگی کارخانه یا دولت برآید به پنج هزار ریال تا پنجاه هزار ریال جزای نقدی و از سه تا 6 ماه حبس تأدیبی محکوم خواهد شد.
- داروهای اختصاصی
ماده 13 – عنوان داروی اختصاصی شامل داروهایی میشود که به طور ساده و یا از اختلاط و یا ترکیب چند دارو در نتیجه ابداع شخص یاشخصیت حقوقی معینی به دست آمده و یا فرمول و اسم ثابت و علامت صنعتی مخصوصی مشخص به نام ابداعکننده در کشور ایران و یا کشورهایخارجی به ثبت رسیده باشد.
تبصره – برای ثبت اسامی و علائم تجارتی و صنعتی هر نوع دارو یا مؤسسات پزشکی و داروسازی و داروفروشی علاوه بر رعایت مقررات مربوطبه ثبت علائم موافقت قبلی وزارت بهداری نیز برابر آییننامه مخصوصی ضروری است.
ماده 14 – ورود هر نوع سرم – واکسن – مواد غذایی شیرخواران – داروهای اختصاصی، آنتیبیوتیک از خارج کشور به منظور بازرگانی وترخیص آن از گمرک و همچنین ساختن هر نوع داروی اختصاصی در داخله کشور و عرضه و فروش آن در بازار مستلزم اجازه قبلی از وزارت بهداری واخذ پروانه لازم در مورد هر قلم از داروهای مزبور میباشد.