حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
سمینار کامل(پاورپوینت)
فرمت pptx
تعداد اسلاید 26
فهرست مطالب :
تاریخچه
علت پیدایش
اساس حرارت دهی اهمیک
عوامل موثر در طراحی سیستم اهمیک
عوامل موثر درتغییر هدایت الکتریکی
عوامل موثر درتغییر میدان الکتریکی
موقعیت میدان الکتریکی با جریان مواد
هیتر اهمیک
ستون حرارت دهنده سیستم اهمیک
حرارت دهی
کاربرد ها
Electroporationدر OH
اثرات oh بر روی انواع مواد غذایی
گرم کردن مجدد مواد غذایی بسته بندی شده
مزایای OH
مشکلات استفاده از OH
کلمات کلیدی : حرارت دهی , اهمیک , مواد غذایی , الکتریکی , سیستم , بسته بندی , صنایع غذایی