پاورپوینت درباره بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

- پاورپوینت درباره بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

پاورپوینت درباره بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

 

 

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد اسلاید : 23 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه

 کشتار اضطراریEmergency slaughter
کشتار دام ­هایی که به علت درد حاد و یا شرایط خاص قادر به ادامه حیات طبیعی نبوده و تعلل در کشتار منجر به تلف شدن آن ها می شود.
مهم ترین مواردی که سبب انجام کشتار اضطراری دام می شود عبارتست از شکستگی ها و تصادفات شدید، بیرون زدگی رحم و سخت زایی، زمین گیری های طولانی مدت مثل تب شیر و اختلالات تنفسی حاد نظیر انسداد مجاری

بازرسی بهداشتی گوشت و آلایش­های دامی در کشتارگاه
   حفظ سلامت جامعه مهم­ترین هدف از انجام بازرسی­های بهداشتی در کشتارگاه­ها است.
  در کشتارگاه­های پیشرفته و صنعتی، مکانیسم های مختلفی برای گردآوری مستمر داده ها و اطلاعات دام های کشتاری و تجزیه و تحلیل آن ها از منابع مختلف وجود دارد. =Documentation یا مستند سازی

یکی از کاربردهای اصلی این سیستم، استفاده از اطلاعات کشتارگاه به منظور تشخیص دقیق بیماری­ها و انواع اپیدمی­ها است.
 سیستم ثبت اطلاعات در کشتارگاه باید شامل اطلاعات دقیق دام (سن، جنس، گونه و نژاد)، شرایط بیماری، عامل بیماری و وزن گوشت و ضمائم ضبطی باشد. 

بازرسی بهداشتی باید بصورت منظم و هدفمند انجام پذیرد تا اطمینان لازم از سلامت محصولات گوشتی مورد مصرف انسان حاصل شود.
اصولاً سه دسته از گوشت­ها غیر قابل عرضه برای مصرف انسان هستند:
الف) واردات غیر قانونی: در مواقعی که دام زنده یا لاشه از کشور دیگری به طور غیر قانونی و بدون اخذ مجوزهای بهداشتی لازم وارد شده­ باشد.
ب) کشتار و عمل­آوری غیر قانونی: در مواردی که کشتار دام و یا عمل آوری گوشت در خارج از کشتارگاه­ها و مراکز صنعتی و بدون نظارت های قانونی انجام شده باشد.
ج) گوشت گونه های حفاظت­شده و در معرض خطر: شکار غیر مجاز و مصرف گوشت برخی از گونه های حیوانی حفاظت شده، در برخی از نقاط دنیا به ویژه قسمت­های مرکزی و غربی قارۀ آفریقا رواج دارد. یکی از مهم ترین علل آن فقر و وضعیت نامساعد اقتصادی بومیان منطقه است.
– اصولاً به هر گوشت یا لاشه­ای که به صورت غیر قانونی از شکار حیوانات حیات ­وحش کمیاب و در معرض خطر حاصل شود، Bushmeat”” اطلاق می شود.

فهرست مطالب و اسلایدها

کشتار اضطراریEmergency slaughter

بازرسی بهداشتی گوشت و آلایش­های دامی در کشتارگاه

Documentation یا مستند سازی

الف) واردات غیر قانونی:

ب) کشتار و عمل­آوری غیر قانونی

ج) گوشت گونه های حفاظت­شده و در معرض خطر

بازرسی بهداشتی قبل از کشتار

بازرسی بهداشتی بعد از کشتار

اصلاح و یا ضبط لاشه می تواند به علت حداقل یکی از موارد زیر باشد:

1) ضبط کلی لاشه

2) ضبط موضعی

3) مصرف مشروط:

آزمایشات میکروبی:

چه قسمت هایی را باید برای آزمایش میکروبی ارسال کرد؟

برای دانلود کلیک کنید