راهنمای غذای مناسب گاو + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت

- راهنمای غذای مناسب گاو + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت

راهنمای غذای مناسب گاو + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت

راهنمای غذای مناسب گاو(9 صفحه) + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت (7 صفحه)

طرح دو مقاله یک هزینه 

 

مقدمه غذای مناسب گاو :

یک راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است که برای نگهداری گاو باید پرداخت. فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان و غذای اصلی آن ها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است.

در سال شش زمان کلیدی وجود دارد که وضعیت بدن دام مورد ارزیابی قرار گیرد . این زمان ها عبارتند از: اواسط دوره خشکی، زایمان، و تقریبا 45، 90، 180،270 روز بعد از شروع شیرواری.

 آنچه در زیر می آید به شرح اهداف معین در خصوص وضعیت بدن دردوره خشکی می پردازد.

 

 

مقدمه رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت
بروسلوز یک نوع بیماری است که ممکن است از حیوانات به انسان منتقل شود. اما در مورد انتقال آن از انسان به انسان هنوز به موردی برخورد نشده است.

وقتی که وضعیت های شیوع بروسلوز توسط پزشکان گزارش می شود می بینیم که شیوع بیماری عمدتا توسط سهل انگاری دامپروران ، کارکنان کشتارگاه و بسته بندی گوشت و گه گاه دامپزشکان رخ می دهد. به همین دلیل دقت ما بر روی ممارست در کار و بهداشت شخصی خوب در کار می باشد.

References

Buchanan, R.M. and Hendricks, S.L. et al., Brucellosis in the
United States 1960-1972: An Abattoir-Associated Disease, Part
III: Epidemiology and Evidence for Acquired Immunity.

Medicine, 53:427-441, 1974
Alleyne, B.C., Orford, R.R., Lacey, B.A. and White, F.M.M.,
Rate of Slaughter May Increase Risk of Human Brucellosis in a
Meat Packing Plant, JOM, Vol. 28, No. 6:445-450, 1986.

HEW Publication No. (CDC) 79-8196, Annual Summary 1978 ,
U.S. Dept. of Health, Education and Welfare. Public Health
Service.

 

برای دانلود کلیک کنید