پاورپوینت نقش علوفه حبوبات در تغذیه حیوانات

- پاورپوینت نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

پاورپوینت نقش علوفه حبوبات در تغذیه حیوانات

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 26 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

نقش علوفه حبوبات در تغذیه حیوانات:

با پیشرفت علم تغذیه انسانی و احتیاج بشر به شیر، کره، تخم مرغ و گوشت و بطور کلی غذاهای با منشا حیوانی تهیه گیاهان پر ارزش و پروتئین دار برای حیواناتی که مورد استفاده انسان قرار می گیرند اهمیت زیادی دارد. همگام با این عمل باید از غذاهای مکمل و دانه ای که حاوی مقدار زیادی پروتئین می باشند مانند کتان- بادام زمینی، تخم پنبه و غیره نیز استفاده نمود و احتیاجات دامهائی را که به مقدار زیادتری پروتئین نیاز دارند مرتفع ساخت.

ب- گروه یونجه
1- یونجه معمولی

کلیات: یونجه به علت غنی بودن از نظر پروتئین، کلسیم و ویتامین و نیز به علت اینکه خوش خوراک است و درصد سلولز آن کم می باشد در ردیف بهترین گیاهان علوفه ای قرار گرفته است. از طرف دیگر عملکرد سالانه آن چه از نظر ماده خشک و چه از نظر علوفه تازه بر سایر گیاهان علوفه ای برتری دارد.

یونجه گیاهی است دائمی  با ریشه های قوی و عمودی، که به علت طویل بودن ریشه رطوبت اعماق را جذب نموده و مدت زیادی در مقابل خشکی و گرما مقاومت می نماید. از اطراف طوقه یونجه ساقه های فرعی زیادی منشعب می شود که تعداد آنها بین 5 تا 20 بوده و ارتفاع آنها به 60-90 سانتیمتر می رسد. گلهای یونجه بنفش رنگ، خوشه ای شکل و از اجتماع 10-20 گل بوجود آمده است، به نور آفتاب احتیاج فراوان دارد و چنانچه رطوبت هوا زیاد نباشد مقاومت آن دز مقابل در درجه حرارتهای بالا زیاد است.

اصولا یونجه گیاهی است بومی نواحی گرمسیر که به خشکی مقاوم می باشد ولی در هر گونه آب و هوائی نیز رشد و به انواع زمینها عادت می نماید، با این شرط که زمین خیلی مرطوب نبوده و حتما دارای آهک کافی باشد.

زمان کشت یونجه موقعی است که درجه حرارت محیط حداقل 8 درجه سانتی گراد باشد، پائین تر از این درجه رشد یونجه متوقف می گردد.

با توجه به این موضوع مشاهده می شود که هرچه فصل گرما طولانی تر باشد، محصول یونجه نیز بیشتر خواهد بود.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

الف- کلیات

نقش علوفه حبوبات در تغذیه حیوانات:

مزایای علوفه حبوبات:

ترکیب و ارزش غذائی علوفه حبوبات:

درصد ترکیب غذائی چند نوع علف حبوبات و غلات (در ماده خشک)

ب- گروه یونجه

1- یونجه معمولی

ترکیب و ارزش غذائی یونجه:

اثر عوامل مختلف در ترکیب و ارزش غذائی یونجه:

الف- چگونگی تهیه علوفه خشک

ب- مرحله درو:

– رابطه بین درصد ماده خشک و سن در یونجه

مرتع یونجه:

بهره برداری و مصرف یونجه:

پودر یونجه

ترکیب مواد غذائی پودر یونجه (درصد ماده خشک)

2- یونجه لبلابی یا یونجه گل زرد

برای دانلود کلیک کنید