پاورپوینت کامل و جامع با عنوان مقدمه ای بر علوم زمین محیطی در 42 اسلاید

- پاورپوینت کامل و جامع با عنوان مقدمه ای بر علوم زمین محیطی در 42 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان مقدمه ای بر علوم زمین محیطی در 42 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

زمین‌شناسی یا ژئولوژی‌ (به فرانسوی: géologie، ژئولوژی)(به انگلیسی: Geology، جیالوجی): علم مطالعه زمین، مواد سازنده آن، ساختار مواد آن و فرایند هایی را که بر روی آن عمل میکنند است. بخش مهمی از زمین شناسی مطالعه چگونگی تغییر مواد ، ساختارها ، فرآیندها و ارگانیسم های زمین با گذشت زمان است.

زمین شناسان فرآیندهای زمین را مورد مطالعه قرار می دهند:

بسیاری از فرآیندهای مانند لغزش زمین ، زمین لرزه ، سیل و فوران آتشفشانی می تواند برای انسان خطرناک باشد. زمین شناسان تلاش می کنند تا این فرآیندها را به خوبی درک کنند تا از ساختن سازه های مهم در جایی که ممکن است آسیب ببینند جلوگیری کنند. زمین شناسان می توانند نقشه مناطقی را که در گذشته طغیان کرده اند تهیه کنند، همچنین می توانند نقشه مناطقی را که ممکن است در آینده تحت تاثیر سیل قرار بگیرند را آماده کنند. این نقشه ها می توانند برای هدایت توسعه جوامع و تعیین محل حفاظت سیل یا بیمه سیل مورد استفاده قرار گیرند.

زمین شناسان مواد زمین را مطالعه می کنند:

مردم هر روز از مواد زمین استفاده می کنند. آنها از نفتی استفاده می کنند که از چاهها ، فلزاتی که از معادن استخراج و از آبهایی که از نهرها یا از زیر زمین تهیه میشوند، استفاده میکنند. زمین شناسان مطالعاتی را انجام می دهند که سنگ های حاوی فلزات مهم را تعیین و معادنی را که آنها را تولید می کند شناسایی و روش های مورد استفاده برای خارج کردن فلزات از سنگ ها را برنامه ریزی می کنند. آنها کارهای مشابهی را برای یافتن و تولید نفت ، گاز طبیعی و آب های زیرزمینی انجام می دهند.

زمین شناسان، افرادی هستند که چگونگی تشکیل زمین، ویژگی‌ها، رویدادهایی که از زمان پیدایش زمین بر آن گذشته‌است ساختار، ترکیب سنگ‌ها و کانی‌ها و تاریخچه را، مطالعه می‌کند.

 

فهرست مطالب:

علم چیست، و چرا برای زندگی ما مهم است؟

برخی سئوالات اساسی درباره علم و علوم زمین محیطی

تکامل و محیط

تکامل انسان

اثرات انسان بر روی محیط

موضوعهای بحرانی در علوم زمین محیطی

رشد جمعیت

رشد توانی

نتایج رشد سریع جمعیت

منابع و توسعه پایدار

انواع منابع

منابع بالقوه تجدید پذیر

منابع غیرقابل تجدید

منابع دائمی

آلودگی، زباله ها و اثر محیطی

سه نوع فروسایی محیطی

بلایا، سانحه ها و مخاطره های طبیعی

و…

برای دانلود کلیک کنید