پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه -21 اسلاید

- پاورپوینت نقش آداب و سنن  در تغذیه -21 اسلاید

پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه -21 اسلاید

قسمتی از اسلایدها

 

 

 

مقدمه

یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه است.این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است.

هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارد،در واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذاهایی مهم هستند.در تمامی فرهنگها در طول برگزاری

جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.

هر فرهنگی برای خود طبقه بندی ویژه ای از غذاها دارد. طبقه بندی اصلی غذایی شامل:

غذاهای محوری:

غذاهای ثانویه :

غذاهای موقعیتی:

عادات غذایی:

راهبردهایی برای حل این معضلات:

ر‍‍ژیم غذایی مدیترانه ای:

آداب غذایی مردم هند:

آداب غذایی مردم تایلند:

نکات تغذیه ای

 

 

و سایر عناوین و توضیحات مربوطه …

برای دانلود کلیک کنید