مقاله آموزشی ایجاد کارگاه بسته بندی حبوبات،ادویه جات ، خشکبار وآردیجات در قالب مشاغل خانگی با کمترین هزینه
انسان بدون غذا = نبود زندگی
همه غذاها در دنیا نیاز به حبوبات،ادویه جات ، خشکبار وآردیجات دارد و بدون این مواد غذایی = نبود زندگی
غذاهایی ایرانی در تمام نقاط در این کشور عزیزمان مثل :
۱- غذاهای شمال ایران : کباب ترش – مرغ ترش – شوید قرمه – سیر قلیه فسنجان رشتی – فسنجان ماهیانار- آویج یا سنگه خورش
۲- غذاهای سنتی جنوب ایران
فلافل آبادانی: سمبوسه- قلیه ماهی آبادان – کبه عربی (غذای سنتی خوزستان) – امگشت – پاکوره – رنگینک – ماهی صبور
۳-غذاهای سنتی غرب ایران
غذاهای سنتی تبریز : کوفته تبریزی – خورش هویج – کوکوی لوبیا سبز- آش ماست – آبگوشت دیزی سنگی
۴- غذاهای شرق ایران
غذاهای مردم سیستان و بلوچستان :
دوق پا – تباهک – تنورچه – آبگوشت ماهی و …
غذاهای محلی استان خراسان رضوی :
آش ماستی – دیگچه مشهدی
تمام غذاهای ایرانی وابسته به حبوبات،ادویه جات ، خشکبار وآردیجات می باشد.
در نتیجه شما با بسته بندی و فروش حبوبات،ادویه جات ، خشکبار وآردیجات ثروت زیادی را از آن خود خواهید نمود
مقدمه
1: طرح کسب و کار
2: لزومات محل کار برای گرفتن مجوز
3: نحوه گرفتن مجوز
مرحله اول
1: شرح کامل ابزار ها :ابزار ها و دستگاه ها و مواد اولیه بسته بندی
2: مواد اولیه بسته بندی رااز کجا خریداری کنیم
3: مواد اولیه غذایی را چگونه تهیه کنیم
4: اشنایی کار با دستگاه ها و ابزارها و مواد اولیه
مرحله دوم
اصول کار بسته بندی :
حبوبات و ادویه جات و خشکبار قندو شکر اردیجات و سویا
مرحله سوم
بسته بندی نهایی حبوبات قندو شکر ادویه جات و اردی جات و سویا
مرحله چهارم
اصول کار با دستگاه های مورد نیاز
مرحله پنجم
سرمایه مورد نیاز
مرحله ششم:
قیمت گذاری اقلام
مرحله هفتم:
1: بازار یابی
2:نکته های اساسی
مرحله اخر:
1:راه های تماس با ما (مشاوره نامحدود)
فرمت فایل : pdf
تعداد صفحات : ۲۱