نحوه تهیه خمیر لواش و بربری (سنتی)+فیلم آموزشی( برای دریافت رمز فیلم به شماره اطلاعیه فروشگاه ایدی فیلم را ارسال نمایید)
در این فیلم خمیر لواش توضیح داده شده و خمیر بربری هم به همین صورت میباشد
داخل فایل 4فیلم با حجم زیر میباشد
فیلم اول 01:12
فیلم دوم04:28
فیلم سوم 00:45
فیلم چهارم00:43
نکته:در زمستان اب خمیر را باید گرمتر و در تابستان سرد تر بگیرید و مایه خمیر را در اب بسیار داغ نریزید که میسوزد.
مراقب سه شاخه دستگاه خمیر گیر باشید تا باعث فوت یا جراحت شما نشود.
سوالی یا راهنمایی بیشتر در خصوص فایل داشتید به شماره پشتیبان اطلاعیه فروشگاه پیامک فرمایید.