پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و بیماریهای واگیردار روده ای

- پاورپوینت بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي

پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و بیماریهای واگیردار روده ای

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 23 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:
پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرتها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است. به عنوان مثال در آمریکا سالانه 76 میلیون مورد بیماری منتقله از غذا با 325000 نفر بستری و 5200 مورد مرگ گزارش می شود که هزینه صرف شده برای کنترل آن بیش از 17 میلیارد دلار تخمین زده می شود.

ازمیان عوامل موثر در افزایش بیماری های منتقله از غذا ، نقل و انتقالات جمعیتی اهمیتی بیشتر از بقیه دارد.طبق تخمین مراکز ذیصلاح سالیانه جمعیتی به شرح زیر در سطح جهان  نقل و انتقال می یابند: مسافرت های بین المللی 698میلیون نفر ، (2000 ، (WTO کارگران مهاجر 70تا80میلیون نفر (2001 ،ILO) ، پناهندگان/بی خانمان ها22میلیون نفر (2002 ،UNHCR ) ، مهاجران غیر قانونی10تا15میلیون نفر (2000 ، ILO )، مرگ و میر وجابجایی مهاجرین 0/7میلیون نفر (2001 ، ILO).

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

بهداشت مواد غذایی وبیماریهای واگیردار مرتبط

بیمارهای منتقله از غذا

طغیان بیماریهای منتقله از غذا

عفونت ناشی از غذا

مسمومیت غذایی

مورد مشکوک بیماری

راههای انتقال عامل وبا به مواد غذایی

بهداشت محیط و بیماریهای مرتبط غذا

اقدامات کنترلی به منظور پیشگیری از بروز موارد بیماری

اقدامات بهداشت محیطی در کنترل شیوع بیماری

تو صیه های بهداشت موادغذایی به جامعه

برای دانلود کلیک کنید