روانشناسی شادی
عنوان: روانشناسی شادی
قالب بندی: pdf , WORD
تعداد صفحات: 24
این مقاله در مورد روانشناسی شادی می باشد و این موضوع را به طور کامل مورد بررسی قرار می دهد. این تحقیق برای استفاده ی دانشجویان رشته های روانشناسی ، علوم اجتماعی و … بسیار مناسب می باشد.
مقدمه
وقتی قلبمان از شادی و نشاط آکنده باشد خواهیم توانست با دیگران به ملالیت و مهربانی رفتار کنیم هنگامی که در کاری شکست می خوریم با شجاعت بلند شویم و با راه خود ادامه دهیم.
این طرز تفکر ماست که قادر است در بحرانها ما را یاری کند و وجودمان را با نشاط و شادمانی تقویت کند وقتی قلبمان از شادی و نشاط آکنده باشد خواهیم توانست با دیگران به ملالیت و مهربانی رفتار کنیم هنگامی که در کاری شکست می خوریم با شجاعت بلند شویم و با راه خود ادامه دهیم .
بین شادی وزندگی رابطه ی مستقیم وجود دارد. یعنی کسی که درظاهر و باطن شاد است. چهره ای گشاده دارد امیدواری پویایی و تفکر منطقی بر وجودش حکم فرماست احساس مثبت ایجاد فرصت برای دیگران وصفات پسندیده ی دیگرش اورادردل دیگران جای میدهد شادی تصمیم گیری را برای اوراحت ترمی نماید. و چنین انسانی زمین را برخود تنگ نمی بیند در کوچه باغ زندگی اوازبن بست خبری نیست واتکا به خداوند واحساس برخوردار دائمی از حمایت های اورادر دل دارد درنتیجه از زندگی کردن لذت می برد وجودش برای خود و دیگران ارزشمند می گردد .
تعریف شادی وشادمانی
وقتی آدمی نیازهایش ارضاء می شود وبه چیزهای مورد علاقه اش دست می یابد احساس و هیجانی دراو پدید می آید که ازآن به شادی ونشاط تعبیر می شود وبا واژه هایی چون شادمانی سرود . وجد . سرخوش. مسرت . خوشی و خوشحالی هم معناست .
شادی زندگی را خوشایند می سازد واشتیاق برای پرداختن به فعالیت های اجتماعی را آسان می نماید .
ارسطو پروراندن عالی ترین صفات و خصایص انسانی را شادمانی می داند یعنی شادی تنها در لذتهای مادی گذرا خلاصه نمی شود ،شادمانی واقعی در نزدیک شدن به هدف والای آفرینش و آراسته شدن به خصلت ها و خوی های انسانی و الهی است .
به طور خلاصه می توان گفت : شادی به طور مطلق امکان پذیر نیست و هر انسانی مطابق جهان بینی و اندیشه های خود اگر به چیز های مورد علاقه اش برسد و از زندگی اش رضایت داشته باشد در خود احساس شادی می کند که شادی نام دارد .
فهرست مطالب
مقدمه
تعریف شادی وشادمانی
انواع شادی و شادمانی
۱) شادی های واقعی ، عمیق و تعالی بخش
۲) شادی های گذرا
۳) هیجانی به نام شادی
۴) ضرورت شادی و شاد زیستن
الف) برنامه ریزی برای شادی و شادمانه زیست
ب) کسی نیک بیند به هر دو سرا که نیکی رساند به خلق خدا
راه های افزایش شادی و نشاط در خانواده
چگونگی تحقق شادی
الف ) اصول زیستی شادی
ب) اصول روان شناختی شادی
ج) اصول اجتماعی شادی
د) اصول معنوی شادی
خصوصیات آدم های شاد
نتیجه گیری
پیشنهادات