دانلود رایگان کتاب خواص ومضرات غذاهای ایرانی با فرمت pdf

معرفی کتاب: ( خواص ومضرات غذاهای ایرانی ) ( خواص ومضرات غذاهای ایرانی )رژیمهای غدایی در 222 بیماری، دربرگیرنده ارزش غذایی مواد غذایی، مواد پرهیز از 180 نوع غذاای ایراانی هماانند مربااجاات، اادویه جاات، شربت هاا، آاب میوه هاا، روغن هاا، خورااکی هاا و… ( خواص ومضرات غذاهای ایرانی )امروزه تغذیه نه به عنوان یک دانش بلکه به صورت یک دربایستن درآمده است.( خواص ومضرات غذاهای ایرانی ) تغذیه عبارت است از دریافت تمام مواد غذایی که دربرگیرنده کربوهیدرات، چربی ها، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی به مقدار کافی برای رفع احتیاج و بازدارندگی از ابتلا به بیماری هاست. از آنجایی که هیچ ماده غذایی به تنهایی سلامتی کامل بدن را تامین نمی کند، آدمی در صدد تهیه غذاهایی برآمد که تمام نیازهای تن را تامین کند و االبته غذااهاای اایرانی