دانلود پاورپوینت در مورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
مشحصات فایل:
عنوان:اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید :37 اسلاید
قسمتی از متن پاورپوینت :
جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود…
3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود…