تحقیق تحقیقات جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و بدون میکروب

دانلود فایل

تحقیق تحقیقات جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و بدون میکروب

1568650516 4862 - تحقیق تحقيقات جهت دسترسي به محصولات سبزي و صيفي سالم و بدون ميكروب

دانلود فایل تحقیقات جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و بدون میکروب 86 صفحه با فرمت WORD تاریخچه همزمان با تاسیس موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1338، تحقیقات مربوط به محصولات سبزی و صیفی نیز با مبنای یک برنامه مدرن ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالصسازی آنها شروع شد و سپس با ورود ژرم پلاسمهای جدید سیبزمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روشهای علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده پیریزی گردید. از سال 1358 بخش تحقیقات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیت›های خود را تحت مدیریت مؤسسه اصلاح و تهیه