تحقیق درباره هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

دانلود فایل

تحقیق درباره هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

1578247769 8524 - تحقیق درباره هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

توضیحات : تحقیق با موضوع هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان در قالب Word در 50 صفحه. بخشی از متن : هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان انسانهایی که با کارهای سنگین درگیر نیستند . روزانه به مواد غذایی اساسی و ضروری ذیل نیاز دارند : 10 گرم پروتئین ، 90 گرم چربی و 500 گرم هیدراتهای کربن ، بنابراین ، هیدراتهای کربن ، قسمت اعظم (بیش از 70% ) غذای انسان را تشکیل می دهند . ارزش حرارتی یک گرم پروتئین 8/4 کیلو کالری ( احتراق ناقص در بدن تا تشکل اوره ) و ارزش حرارتی یک گرم چربی 3/9 کیلو کالری