پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 28 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
چگونگی آلودگی مواد غذایی در طبیعت
طبقه بندی آلودگی های مواد غذایی
انواع آلودگی های مواد غذایی
فلزات سنگین موجود در مواد غذائی
مضرات فلزات سنگین
آلومینیوم
آرسنیک
سم زدائی فلزات سنگین
هورمون های موجود در مواد غذائی
قسمتی از متن پاورپوینت:
نظر به این که منشاء مواد اولیه غذا با خاک و آب در ارتباط است لذا تعدادی از باکتریهای موجود در این دو عامل محیطی به مواد غذایی راه مییابند و باقی میمانند مگر این که در مراحل تهیه غذا، این باکتریها حذف گردند. علاوه بر این به طور خاص بعضی از پاتوژنهای انسانی مثلا از طریق منابع آلوده حیوانی و نیز از افراد تهیه کننده و جابجا کننده مواد غذایی سرچشمه میگیرند.