دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بحران، در قالب pptو در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
چرا غذا می خوریم ؟
نیازهای غذایی
تعریف غذا
منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذایی چیست؟
گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی
گروه نان و غلات
گروه سبزیها
گروه میوه ها
گروه شیر و لبنیات
گروه گوشت و حبوبات
چربیها ، روغنها و شیرینیها
بعضی عادتهای درست غذایی
بعضی عادتهای غلط غذایی
برنامه تغذیه همگانی
برنامه تغذیه تکمیلی
برنامه تغذیه درمانی
آموزش تغذیه به مدیران و افرادی که در ارتباط با آماده سازی برای شرایط بحران ملی و پاسخگویی به آنها درگیر هستند و به کل جمعیت
سبد غذایی یکنفر در شرایط بحران
سبد غذایی پیشنهادی جهت تأمین کلیه نیازهای غذایی
کودکان 6 تا 12 ماهه
نگهداری مواد غذایی در انبار یا چادر امدادی
شناسایی کنسروجات و قوطیهای فاسد
تهیه و توزیع مواد غذایی
شستشو ی ظروف و آشپزخانه
مواردی که در انتخاب مواد غذایی و چیدن آنها در کنار یکدیگر باید مورد توجه قرار گیرند:
پیشنهادات برای بسته بندی به صورت واحد
قسمتی از متن پاورپوینت:
غذا به مواد مایع یا جامدی گفته می شود که از راه دهان مصرف می شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگی نیازهای بدن را نیز تأمین می کنند.
بنابراین غذا اعمال زیر را انجام می دهد :
انرژی یا حرارت لازم برای انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشیدن و فعالیتهایی مثل فکر کردن یا ورزش و. را تأمین می کند .
تأمین مواد اولیه برای رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)
ترمیم و جانشین کردن سلولها و بافتهای مختلف بدن که در اثر فرسودگی از بین می روند .
غذاها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که وجود هریک از آنها برای سلامت انسان لازم است.
تغذیه درست یعنی خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافی از هریک از موادی نظیر ویتامینها، آهن، کلسیم و … که باعث تندرستی می گردند .(رفع نیازهای غذایی)
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " تغذیه در بحران" می باشد که در حجم 86 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.