میکروکنترلر PIC
عنوان: میکروکنترلر PIC
قالب بندی: WORD
تعداد صفحات: 22
این تحقیق در مورد میکروکنترلر PIC می باشد که بصورت کامل ، به معرفی این نوع میکروکنترلرها می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های برق (الکترونیک ، الکتروتکنیک) ، فناوری اطلاعات و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.
مقدمه
با پیشرفت های اخیر و روزافزون در عرصه ی الکترونیک دیجیتال ، لزوم آشنایی با مباحث اتوماسیون صنعتی برای شاغلین حوزه ی برق و کامپیوتر بیش از پیش احساس می شود. شاید یکی از پایه ای ترین و در دسترس ترین سخت افزارهای مرتبط با این زمینه میکروکنترلرها هستند که آموزش و به کارگیری آنها جایگاه ویژه ای را در صنعت برق یافته است. در این میان محصولات شرکت Microchip که با نام تجاری PIC به بازار عرضه می شوند بنا به ادعای شرکت سازنده و آمار ارائه شده از عملکردش گوی سبقت را از دیگر رقبا در محیط های کارگاهی و صنعتی ربوده است.
میکروکنترلر pic چیست؟
میکروکنترلر های خانواده PIC از معماری هارداوارد استفاده می کنند. این بدین معناست که کل حافظه به دو قسمت تقسیم شده است که عبارتند از : حافظه داده و حافظه برنامه. مزیت این معماری آن است که می توان به هر دو بخش حافظه در یک دستورالعمل دسترسی داشت. این امر موجب می شود که این نوع معماری سریعتر از معماری فون نیومن باشد .
مجموعه میکرو کنترلرهای ساخت شرکت Microchip Technology به نام PIC نامیده می شوند . شرکت مذکور کلمه مذکور کلمه PIC را به عنوان علامت تجاری برگزیده و از آن برای مشخص کردن میکرو کنترلرهای خود استفاده می کند . کلمه PIC سر نام کلمات Programmable Interface Controller می باشد .
فهرست مطالب
مقدمه
میکروکنترلر pic چیست؟
بهتر از هر مدار Stamp
مزیت اول : سرعت بیشتر
مزیت دوم: قیمتی به مراتب پایین تر
سایر مزایا
نگاهی کلی بر برنامه ریزی PIC
قابلیتهای تراشه 84 F 16
مرحله 1 : نوشتن برنامه به زبان بیسیک
مرحله 2 : استفاده از کامپایلر
مرحله 3 : برنامه ریزی تراشه PIC
EPIC
توصیف پایه های تراشه 16F84A
RST
تشریح مدار Emulator PIC 16F84A
ورودی مدار InPut
کلید مبدل S1
کلید شستی
اتصال موتور پله ایStop Motor
اتصال LCD در مدار
RS
R/W خواندن / نوشتن
Schematic منبع تغذیه
Schematic فیبر مدار چاپی