پاورپوینت کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی افکت دستی

پاورپوینت کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی افکت دستی

کاربرد های بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

تولید محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی

تولید مواد افزودنی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی

اصلاح مستقیم مواد غذایی یا مواد افزودنی به غذا

تولید مواد کمک فرآوری

کاربردهای تجزیه‌ای

تصفیه پسماند


•دو دسته عمده در بیوتکنولوژی

بیوتکنولوژی سنتی

بیوتکنولوژی نوین


تولید محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی

توده میکروبی و پروتئین تک‌یاخته به‌عنوان غذا

تولید پروتئین تک یاخته (scp)

استفاده از پروتئین میکروبی در خوراک انسان(Quorn)

دانلود فایل