پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

- پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

نوع فایل : پاورپوینت  تعداد اسلایدها:24 اسلاید

 

 

 

بهداشت مواد غذایی :

رعایت اصول و موازین بهداشتی در کلیه مراحل تهیه ، تولید ، حمل و نقل ، نگهداری ، فروش و عرضه مصرف مواد غذایی در جهت کاهش دادن آلودگی های فیزیکی ، شیمیایی ، بیولوژیکی را در حدی که برای سلامت انسان زیان آور نباشد .

 

 

بطور کلی عوامل که موجب فساد مواد غذایی می شوند عبارتند از :

 

الف ) عوامل میکروبیولوژی شامل : میکروبها ، انگلها ، حشرات و جوندگان

1 – از طریق تخریب ساختمان مواد غذایی و تجزیه ترکیبات مغذی موجود در آنها

2 – از طریق آلوده کردن مواد غذایی بر اثر ترشح سم یا آلودگی به خود میکروب

ب ) عوامل فیزیکی ، حرارت ، نور ، رطوبت ، زمان

ج ) عوامل شیمیایی و بیوشیمیایی

 

 

 

برای دانلود کلیک کنید