پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

- پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 10 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

هیدرولیز نشاسته با اسید

نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است .

:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

فهرست مطالب و اسلایدها:

هیدرولیز نشاسته بااسید

معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز

روش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

برای دانلود کلیک کنید