آزمایش حافظه بصری کیم کاراد – تفسیر آزمون کیم کاراد – آزمون حافظه بینایی کیم کاراد (دو نمونه گزارش کار)

- آزمایش حافظه بصری کیم کاراد - تفسیر آزمون کیم کاراد - آزمون حافظه بینایی کیم کاراد (دو نمونه گزارش کار)

آزمایش حافظه بصری کیم کاراد – تفسیر آزمون کیم کاراد – آزمون حافظه بینایی کیم کاراد (دو نمونه گزارش کار)

آزمایش حافظه بصری کیم کاراد

تعداد صفحات:   23 (دو نمونه گزار کار)

نوع فایل:    WORD

 

 فهرست مطالب:

مقدمه

ادبیات تحقیق

متن تحقیق

فرضیه تحقیق

ابراز آزمایش

شیوه اجرا

نتایج آزمایش

بحث و تفسیر

 

قسمتی از متن:

آزمایش ما در سه مرحله صورت می گیرد:

مرحله1: ابتدا آزمودنی پشت میزی می نشیند. ما صفحه را که فقط یک صفحه با خانه های خالی است را جلوی وی قرار می دهیم. بعد مربع های کوچک را در یک یا دو ردیف بدون هیچ ترتیب خاصی در جلوی آزمودنی می چینیم به طوری که دسترسی به آنها برای وی راحت باشد. روی این صفحات کوچک را می پوشانیم که احتمال یادگیری اشکال و تداعی به حداقل کاهش می یابد.

دستورالعملی که به آزمودنی می دهیم بدین صورت است: « ما در این آزمایش می خواهیم اثر تکرار را بر روی حافظه مورد بررسی قرار دهیم. شما می بایست ابتدا به مدت یک دقیقه به صفحه 1 به دقت نگاه کنید. سپس بدون نگاه کردن به آن باید از حفظ 16 مربع کوچک را بر روی صفحه 2 که جلوی شماست جاگذاری نمایید. توجه کنید که دو نکته مهم‌ است: یکی جای هر شکل، و دیگری جهت آن ».

بعد صفحه را به مدت یک دقیقه در برابر دیدگان آزمودنی قرار می دهیم. پس از پایان یک دقیقه صفحه 1 را پشت و رو کرده یا  از میدان دید آزمودنی خارج می کنیم و از او می خواهیم که 16 صفحه کوچک را روی صفحه 2 جاگذاری نماید. آزمودنی باید هر 16 مربع را روی صفحه 2 قرار دهد. در همین حال ما زمان جاگذاری را با کرونومتر اندازه گیری می کنیم. زمان جاگذاری صفحات کوچک بر روی صفحه 2 هیچ محدویتی ندارد، اما، هنگامی که آزمودنی آخرین مربع کوچک را روی صفحه 2 قرار دارد،‌ دیگر نمی تواند ترکیب و جای مربع ها را به هم برند و زمان جاگذاری پایان می یابد. بعد از اتمام این مرحله، نوبت به مرحله تصحیح می رسد.

در مرحله تصحیح آزمودنی با توجه به صحفه 1 که در اختیارش گذاشته می شود، به تصحیح اشتباهات خود می پردازد. و می بایست مربع هایی را که در جای اشتباه گذاشته در یک طرف و مربع هایی را که در جهت اشتباه قرار داده را در طرف دیگر بگذارد. در حین انجام این کار آزماینده نیز به نظارت می پردازد. به عنوان مثال آنهایی را که جهتشان اشتباه است در سمت راست و آنهایی را که جایشان نادرست است در سمت چپ قرار دهد. سپس موارد زیرا را در جدول که در پیوست ارایه شده است. ثبت می کنیم:

برای دانلود کلیک کنید