پاورپوینت با عنوان اهمیت تغذیه ای گوشت مرغ

- پاورپوينت با عنوان اهمیت تغذیه ای گوشت مرغ

پاورپوینت با عنوان اهمیت تغذیه ای گوشت مرغ

پاورپوینت با عنوان اهمیت تغذیه ای گوشت مرغ 

 

در فرمت پاورپوینت . 35 اسلاید قابل ویرایش

 

دارای پروتئین مرغوب با سهولت هضم و جذب (تقریباً 20 درصد پروتئین)

کیفیت گوشت مرغ تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می کند:

عوامل قبل از کشتار: تغذیه مرغ، خصوصیات فیزیولوژیک، نژاد، نحوه حمل و نقل، عوامل محیطی (تحریک و تهیج مرغ)، سن ، زمان یا فصل کشتار و روش آن، زمان استراحت دادن بلافاصله قبل از کشتار و بیهوش کردن
عوامل بعد از کشتار: نحوه کشتار و خون گیری، غوطه وری در آب داغ، نحوه پر کنی، تخلیه اندرونه ها، بازرسی لاشه ، شستشو، سرد کردن، قطعه بندی، انجماد، بسته بندی و نحوه نگهداری
 متخصص طیور : مشورت بهداشتی و مدیریتی گله
 
بازدید حداقل سالی یکبار از مرغداری: آگاهی از روش ها و امکانات موجود
 
بررسی و تحقیق تمام وقایع غیر عادی: افزایش میزان مرگ و میر، کمی وزن یا پایین بودن ضریب تبدیل غذایی
پرورش طیور سالم تر در سیستم تمام پر- تمام خالی
 
اگر میکروب سالمونلا از سالن جدا شود، شستشو و ضد عفونی باید تا منفی شدن نتیجه آزمایش تکرار شود.
 

برای دانلود کلیک کنید