پاورپوینت بهداشت نان
نوع فایل:power point
قابل ویرایش:13 اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
مصرف جوش شیرین در نان به جای مایه خمیر یا خمیر ترش مانع از انجام عمل تخمیر شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه خاصیت آن را
ارزش غذایی نان کاهش می یابد
آنزیم فیتاز فعال نمی گردد و اسید فیتیک تجزیه نمی شود و در نتیجه فیتاتها تشکیل شده و مانع جذب عناصر مغذی مانند آهن ، کلسیم ، روی و ……در بدن می گردد
فهرست مطالب واسلایدها:
نان بهداشتی و سالم
عمل تخمیر
عمل تخمیر سبب می شود
جوش شیرین
مضرات استفاده از جوش شیرین
بهداشت نانوائیها چگونه تامین می شود؟
بهداشت ساختمان نانوائها