فرآیند تولید شکر و ارزیابی قسمت های مختلف کارخانه کشت و صنعت کارون

- فرآیند تولید شكر و ارزیابی قسمت های مختلف کارخانه کشت و صنعت کارون

فرآیند تولید شکر و ارزیابی قسمت های مختلف کارخانه کشت و صنعت کارون

گزارش کارآموزی : فرآیند تولید شکر و ارزیابی قسمت های مختلف کارخانه کشت و صنعت کارون

قسمتی از متن:
شرکت کشت و صنعت نیشکر کارون بزرگترین واحد کشاورزی-صنعتی در سطح جهانی است که در جهت گسترش صنایع قند و به زیر کشت در آوردن بخش دیگری از زمینهای خوزستان احداث گردید.
اولین قلمه نیشکر در تاریخ یکشنبه 20 مهرماه 1354 پس ازاینکه 200 روز از فعالیتهای تسطیح و عملیات خاکی سپری میگشت در خزانه کارون کشت گردید.
محل انتخاب شده برای طرح عظیم کشت وصنعت کارون اراضی آبخور رودخانه های کارون و در واقع در محدوده ی دیمچه که در دوازده کیلومتری شوشتر و پنجاه کیلومتری دزفول است.
آب مورد نیاز مزارع از شبکه های آبیاری گتوند (کارون) ودز تامین میگردد. هدف اصلی این طرح احداث مزارع نیشکر به وسعت 25000 هکتار و تولید حدود 200000 تن نیشکر ودر نهایت علاوه بر تامین تقریبی یک چهارم شکر مورد نیازمملکت (25000 تن شکر سفید ) در تولید محصولاتی مانند غذای دام- نئوپان – الکل سرکه – کاغذ – فورفورال نقش اساسی داشته باشد .

فرمت فایل: DOC word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 82

برای دانلود کلیک کنید