پروژه حسابداری مرغداری

- پروژه حسابداری مرغداری

پروژه حسابداری مرغداری

پروژه حسابداری مرغداری بصورت فایل WORD  و قابل ویرایش در 83 صفحه برای استفاده دانشجویان حسابداری و مالی برای درس پروژه مالی 

 

 

فصل اول.. 6

حسابداری قیمت تمام شده مرغداری.. 6

مقدمه. 7

تعاریف مرتبط با کشاورزی.. 9

فعالیت کشاورزی و شناخت10

شناخت‌ و اندازه‌گیری‌ 10

افشـا در ترازنامه و صورت سود و زیان.. 11

واحد تجاری‌ باید موارد زیر را در صورت‌ سود و زیان‌ افشا نماید : 11

داراییهای مولد: 16

حسابداری قیمت تمام شده. 16

حسابداری صنعتی.. 17

حسابداری بهای تمام شده در مرغداری.. 17

ویژگیهای مرغداری از دیدگاه سیستم حسابداری صنعتی عبارت است از: 17

– هزینه های عمومی و سربار. 18

فعالیت شرکتهای مرغداری در ایران.. 18

الف – هزینه های مستقیم.. 20

ب – هزینه های غیر مستقیم.. 20

انواع هزینه: 20

هزینه محصول و هزینه دوره. 21

انواع موجودیها در واحدهای مرغداری.. 21

جریان هزینه های تولید در سیستم دائمی : 22

جدول بهای تمام شده کالای ساخته شده : 23

جدول بهای تمام شده کالای ساخته شده. 24

مرغداری گوشتی : 25

فصل دوم. 28

حقوق ودستمزد پرسنل مرغداری.. 28

مسئول حقوق و دستمزد :. 29

قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد: 29

حق السعی: 30

دستمزد مستقیم : 30

دستمزد غیر مستقیم : 30

مزد: 31

ایام مرخصی: 34

حق استفاده از مرخصی.. 34

روشهای ثبت هزینه دستمزد ایام مرخصی: 35

دوایر کنترل کننده حقوق و دستمزد : 37

ضبط اوقات.. 38

کارت اوقات کار : 38

ساعتهای وقت زن (یا ثبات ): 38

اطلاعات لازم برای محاسبه حقوق ودستمزد: 39

اهمیت سیستم حقوق و دستمزد. 39

سیستم حقوق و دستمزد  payroll system.. 40

دایره حقوق و دستمزد    Payroll Department: 41

دایره پرداخت : 42

قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد. 42

حقوق پایه (حقوق مبنا). 43

مدت کار: 44

کار روز و کار شب : 44

کار نوبتی : 45

اضافه کاری : 45

عیدی (پاداش آخر سال) کارگران مرغداری طبق قانون اداره کار: 46

پاداش افزایش تولید: 46

حق اولاد و عائله مندی : 47

عائله مندی : 47

تعطیلات و مرخصی ها 48

جدول حقوقی سال 97.. 50

کسورات حقوق و دستمزد. 50

کسورات توافقی : 51

پیش پرداخت : 51

کسورات قانونی : 52

جدول معافیتی مالیاتی سال 97.. 52

بیمه. 53

حق بیمه : 54

بیمه بیکاری.. 55

لیست بیمه. 55

مالیات.. 56

مالیات های مستقیم : 56

مالیات های غیر مستقیم : 57

طبقه بندی حقوق و مزایا و نحوه محاسبه مالیات آن.. 57

مستمر: 57

غیر مستمر: 57

درآمد مشمول مالیات حقوق.. 58

نحوه محاسبه درآمد مشمول مالیات حقوق.. 58

سیستم های حقوق و دستمزد. 58

سیستم های مبتنی بر زمان.. 58

سیستم های پارچه کاری.. 59

طرح های مبتنی بر پاداش…. 59

توانایی صدور اسناد مربوط به حقوق و دستمزد : 59

چگونگی محاسبه حقوق ونحوه پرداخت آن :. 59

Sheet  لیست حقوق ودستمزد: 60

حقوق پایه: 60

حق اولاد: 61

بن کارگری: 61

حق مأموریت: 61

اضافه کاری: 61

پاداش: 61

جمع حقوق و مزایا: 62

دستمزد اوقات تلف شده:. 62

ذخیره دستمزد ایام مرخصی:. 63

توضیحاتی راجع به برخی از کسورات دستمزد: 65

پرداخت مساعده(علی الحساب): 65

کنترل های لازم برای کارکردها وپرداخت حقوق : 66

برآورد هزینه های سربار: 67

فصل سوم. 69

نرم افزار مرغداری.. 70

افزایش هزینه و تغییرات در سیستم تولید محصولات کشاورزی موجب شده تا مجموعه های فعال در این بخش بر اساس قواعد اقتصاد تجاری به دنبال مدیریت و کنترل هزینه ها باشند. که البته برخورداری از سیستم های اطلاعاتی از جمله سیستم اطلاعات مالی و حسابداری جهت تصمیم گیری الزامی و حیاتی است. بنابراین تامین اطلاعات مورد نیاز برای شرکت های فعال در بخش کشاورزی از جمله مزارع پرورش مرغ مستلزم استقرار سیستم بهای تمام شده می باشد. علیرغم اهمیت موضوع،در عمل موانع متعددی بر سر راه پیاده سازی این سیستم وجود دارند که اجرای سیستم بهای تمام شده را با تاخیر و دشواری های روبرو ساخته اند.

همانطور که اشاره شد واحدهای مرغداری زیر مجموعه واحدهای تولیدی کشاورزی میباشد که فعالیت های کشاورزی براساس استانداردهای  نشریه 26 حسابداری میباشد کاربرد این استاندارد در حسابداری  شامل

الف :داراییهای‌ زیستی‌ ب . تولید کشاورزی‌ در زمان‌ برداشت‌است،مشروط بر اینکه به فعالیت کشاورزی مربوط باشد

 

 مالیات 

مالیات: مالیات برای حقوق ومزایا  سال 1401بیش از56،000،000ریال تعلق می گیرد. اگر حقوق ومزایا بیش از 56،000،000ریال باشد برای محاسبه مالیات 10% مازاد آنرا به عنوان مالیات از جمع حقوق ومزایا کسر می شود.

مجموع حق بیمه پرداختی به سازمان تأمین اجتماعی معادل 30 درصد حقوق و دستمزد مشمول بیمه می باشد. که 7 درصد آن بیمه تأمین اجتماعی سهم کارگر و 20 درصد بیمه اجتماعی سهم کارفرما و 3 درصد بیمه بیکاری سهم کارفرما است.

7 درصد سهم کارگر به عنوان یکی از کسورات حقوق و دستمزد از حقوق و دستمزد ناخالص کارگر کسر می گردد. و 23 درصد دیگر فقط برمبنای حقوق و دستمزد مشمول بیمه کارگر محاسبه می گردد وبه عنوان یکی از هزینه های کارفرما شناسائی و در دفاتر ثبت می گردد.

 

 

 

 

برای دانلود کلیک کنید