تحقیق کراک
تحقیق کراک در حجم 10 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:
تدخین کراک برای شخص حس نشاط ظاهری شدید یا به اصطلاح «پرواز شادمانه» به وجود میآورد که حدود 5 تا 7 دقیقه طول میکشد و پس از آن با ایجاد افسردگی حاد واحساس بیارزش بودن و ولع زیاد برای مصرف این ماده ادامه مییابد و در مراحل بعد ترک اعتیاد را مشکل میسازد و بیشتر به همین علت است که معتادان به کراک کمتر اقدام به ترک آنمیکنند .
در سال گذشته از تعداد معتادان مراجعهکننده به مرکز تخصصی ترک اعتیاد تهران 24 درصد معتاد به کراک بودند درحالی که آمار معتادان تریاک به 59 درصد میرسید و این آمار از نظر آسیبشناسان اجتماعی بیانگر شرایط سخت ترک برخلاف سهولت مصرف آن است و یکی از دلایل اصلی مصرف این ماده توسط طیف وسیعی از جوانان ساده بودن مصرف آن است که حتی در مکانهای عمومی و خودروی شخصی با استفاده از فندک و نی و سنجاق قابل استفاده است.
بنابر این سهولت در مصرف کراک میزان مصرف آن را افزایش داده و به تبع آن کشفیات آن نیز رقم بالایی را به خود اختصاص داده است.
سال گذشته سردار «حمیدرضا حسینآبادی» مدیرکل مبارزه با موادمخدر نیروی انتظامی میزان کشفیات کراک را 3 تن و 150 کیلو اعلام کرد و متعاقب آن مسوولان آگاهی به پیامدهای سوء مصرف آن در افزایش جرایم اشاره کردند و سرهنگ «علی تواضعی» مدیرکل مبارزه با جرایم جنایی آگاهی نیروی انتظامی گفت: نقش مخدرهای صنعتی در ارتکاب جرایم بیش از گونههای سنتی بوده و براساس آمار دستکم دو برابر سایر مواد است. بنابر این با توجه به نگرانیهای مسوولان از شیوع روزافزون ماده صنعتی کراک، بهنظر میرسد این مساله ابعاد گستردهتری به خود بگیرد.
مرگ ناگهانی معتادان کراک
هر چند اثرات کوتاهمدت کراک مشابه آمفتامین است و در مدت زمان کوتاهتری فرد احساس چابکی و سرخوشی مفرط میکند اما پس از آن منجر به بروز عوارض جسمانی و حتی مرگ مصرفکننده میشود. دکتر جلالی فوق تخصص سمشناسی درباره عوارض کراک به میگوید: کراک نوعی مواد از الکائیدهای دسته کوکائین است که اصل آن انرژیزا و شادیآور است.