بررسی طرح های تولیدی آزبست و پودر سنگ و ریگ موزائیک

- بررسي طرح هاي توليدي آزبست و پودر سنگ و ريگ موزائيك

بررسی طرح های تولیدی آزبست و پودر سنگ و ریگ موزائیک

توضیحات:

فرمت فایل:word وقابل ویرایش

تعداد صفحات: 59 صفحه

 

مشخصات کلی طرح

از مدتها پیش با پیشرفت امور ساختمانی در ایران بویژه در استان خراسان محصولات سیمان و پنبه‌ی نسوز (آزبست) از قبیل انواع ورق برای پوشش ساختمانها و دیوارها و نیز انواع لوله‌های ساختمانی و فاضل آب و تحت فشار به علت دوری از مراکز تولید و در نتیجه بروز ضایعات و هزینه حمل و نقل سنگین با قیمت گزاف و به دشواری به دست مصرف کنندگان می‌رسید.

در سال 2533 شاهنشاهی بانک اعتبارات صنعتی و شرکت سیمان شرق و گروهی از مردم با وقوف کامل به نیازهای روز افزون استان خراسان و نیز کمبود تولید این محصولات در این دوره‌ی حساس رشد ساختمانی اقدام به تاسیس شرکت پرمیت به منظور تولید فرآورده‌های سیمان نسوز در استان خراسان نمودند تاسیسات فنی کارخانه که از مجهزترین نوع خود در جهان می‌باشد در زمینی به مساحت 000/300 متر مربع در مشهد پی گرفت و بهره‌برداری مقدماتی ازکارخانه تولید ورق و ضمائم مربوطه در مرداد ماه سال 1353 آغاز گردید.

مشخصات محصولات

محصولات شرکت پرمیت از قبیل ورق، لوله، آردواز، تیزه، سرلوله و اوردیگ می‌باشد که در ذیل هر یک به اختصار توضیح داده شده است.

الف: ورق

ورق در شرکت پرمیت به دو نوع ورق موج‌دار و ورق صاف تولید می‌شود که ورق صاف کم مورد استفاده قرار می‌گرفت که هم اکنون تولید آن متوقف شده است.

ورقهای موجودر کارخانه در چهار کلاس مختلف مطابق با استاندارد بین‌المللی ISO و براساس راهنمای شماره 631 موسسه‌ی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ساخته می‌شوند.

ورق‌های موجدار تحت عنوان پروفیل شماره 6 با عرض مفید 1050 میلیمتر و با  موج به طولهای از 1250 میلیمتر تا 3750 میلیمتر و به ضخامت حداقل 6 میلیمتر ساخته می‌شوند. ورقهای صاف تولیدی دارای مشخصات مکانیکی ورقهای موجدار می‌باشد.


طرح تولید   (1) پودر سنگ و ریگ موزائیک

(2) سنگ‌ساب

 

مقدمه

مجموعه اهداف و سیاستهای اتخاذ شده برای صنعتی کردن کشور ما در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بر چنان پایه‌ای استوار شده بود که توسعه صنعتی کشور بدون داشتن ارتباط و تناسب منطقی با کل اقتصاد کشور و امکانات داخلی از یک طرف و انتخاب تکنولوژی مناسب و ارتباط منطقی در جهت تکمیل زنجیرهای داخلی از طرف دیگر به حرکت خودش ادامه دهد و بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش در جهت ایجاد صنایع وابسته و مونتاژ هدایت و برنامه‌ریزی می‌شد.

حال که بخواست خداوند دهه اول انقلاب را پشت سرگذاشته‌ایم وابستگی عمیق اغلب رشته‌های تولید به تکنولوژی پیشرفته و کارشناسان خارجی از بین رفته است. یک ارتباط منطقی بین سیاستها و امکانات کشور باعث گردیده است تا مسائل و مشکلات متعدد کمتر گردند و همچنین تحولات صنعتی ایران با یک ارتباط منطقی و معقول با توسعه اقتصادی ـ اجتماعی کشور در جهت قطع وابستگی از نفت به جلو هدایت شود و با گسترش صنایع مورد نیاز کشور واردات کالاهای واسطه‌ای و مواد اولیه رو به کاهش گذاشته و وابستگی تکنولوژیکی صنایع بسیار کم شده است. خصوصاً صنایع معدنی در ایران از لحاظ تکنولوژی ساخت ماشین‌آلات و تاسیسات و دانش فنی بی‌نیاز شده و می‌رود تا خود انتقال تکنولوژی بدهد.

برای دانلود کلیک کنید