مبانی نظری بیماری صرع، اپیدمیولوژی صرع، بیماران مصروع
توضیحات: 40صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه پزشکی، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
خلاصه ای از کار:
– مقدمه ای از صرع:
صرع یکی از شایعترین اختلالات عصبی در انسان می باشد . بر اساس آمار مبتلایان به صرع در دنیا ، تقریباً در هر 200 نفر از افراد جامعه یک نفر و در کودکان از هر 200 نفر کودک ، سه کودک به این بیماری دچار می شوند . میزان وقوع حملات صرع در سال های اولیه زندگی بیش از زمان های دیگر است . (1)
امروزه اساس درمان بیماری صرع ، دارو درمانی است و طیف وسیعی از داروها با ساختار شیمیایی مختلف در درمان بیماران مصروع مورد استفاده قرار می گیرد .
–تعریف صرع :
……………..
– اپیدمیولوژی
……………..
-عوامل موثر در شیوع صرع
…………………
– پاتوفیزیولوژی :
…………..
– اتیولوژی :
……………..
– طبقه بندی تشنجات و سندرمهای صرعی
…………….
-مکانیسمهای دخیل در صرع
……………
……………..
…………………
-گیرندههای گلوتامات[1]
تحریک در سیستم عصبی انسان بوسیله اتصال اسید آمینه تحریکی گلوتامات به سه نوع گیرنده آیونوتروپ گلوتامات (شکل2-9): NMDA، AMPA و کاینات[2] تولید میشوند. اتصال گلوتامات به این نوع گیرندهها عبور یونهای پتاسیم را به خارج سلول تسهیل میکند.
………………..
-تفاوت صرع و تشنج مجزا شده:
…………….
– عوامل خطر
……………
– اقدامهای پیشگیری و کنترل
…………….
منابع:
1.ارضی،اردشیر-گله دار،فرزانه،”بررسی دیدگاههای تازه در دارو درمانی اپی لپسی” دانشگاه علوم پزشکی اهواز،دانشکده داروسازی،ناشر:معاونت پژوهشی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی،صفحه ی 1-10و107و105(1379)
2.سلیمانی،داریوش،”بیماریهای مغز واعصاب”،انتشارات دانش پژوه،صفحه ی 227(1363)
3- Gastaut H. Photoparoxysmal discharges among patients investigated after a single seizure. Epilepsia. 1964;(5):297
[1] – Glutamate
[2] – Kainate