پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی.ppt( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد اسلاید 190 اسلاید قسمتی از متن .ppt : بسم الله الرحمن الرحیم شیمی و تکنولوژی مواد غذایی ۲ واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصههای احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران میشود.