پاورپوینت سازش چیست و چه تفاوتی با داوری ، میانجیگری و صلح دارد
پاورپوینت سازش چیست و چه تفاوتی با داوری ، میانجیگری و صلح دارد شامل 54 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان حقوق ، علوم سیاسی ، بازرگانی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
از دیرباز دعوا و اختلاف در جوامع بشری وجود داشته است و برای حل آنها نیز روشها و راهحلهایی موجود بوده است که در هر عصر و زمانی تغییر و تکامل یافتهاند. در این بحبوحه، گاه حل نزاع و اختلافات بر مبنای زور و قدرت صورت میگرفت و با وقوع هر اختلافی، آتش جنگ برافروخته میشد؛ در نهایت ارادهی طرف قویتر بر مبنای منطق زور و اجبار حاکم میگردید. با توسعه و پیشرفت جوامع، روشهای حل اختلاف نیز همچون سایر جلوههای زندگی بشری تحول یافت و بهتدریج صورتی دوستانه و مسالمتآمیز به خود گرفت، که این تحول منجر به آن شد که انسان متمدن امروزی بیاموزد که اختلافات خود را نه از طریق جنگ و اجبار، بلکه از راه گفتوگو و تفاهم یا درنهایت با توسل به قانون حلوفصل نماید. همراه ما باشید، در این نوشتار ابتدا به تعریف دعوا میپردازیم و سپس درمورد سازش که یکی از روشهای حل اختلاف است، صحبت میکنیم.
انسان موجودی است اجتماعی، که همواره ناگزیر بوده است تا در میان سایر همنوعان خود ادامهی حیات دهد. او مخلوقی است که بنا به طبع و خلقت خود توان خلوت گزیدن و بریدن از اجتماع را ندارد و ناچار است که زندگی در میان جمع را بر جدایی و زیست فردی مقدم شمارد. اگر آدمی توانسته است تا دریاها و اقیانوسها را در نوردد، فضا را بپیماید، طبیعت را تسخیر و نیروهای آن را مهار نماید و روزبهروز با پیشرفت علوم و فنون چهرهی جدیدی به زندگی ببخشد، همه در سایهی ارتباط، همفکری و همکاری بشری به دست آمده است. اما این روابط اجتماعی و زندگی افراد در کنار یکدیگر درعینحال که عامل بقا و مایهی رشد و پیشرفت انسان گردیدهاند، موجب شدهاند که بین منافع و حقوق آنها تعارض و تزاحم به وجود آید و همین امر به ایجاد دعوا و اختلاف منجر شده است.
اختلافات، همزاد آدمی و جزئی از واقعیات زندگی بشری هستند. چرا که هر یک از ما چشماندازها، منابع و آرمانهای خود را داریم، از طرز نگرش و انتظارهای خاصی برخورداریم و بر همین اساس، نگرانیها و منافع هر یک از ما متفاوت از دیگران است. بنابراین طبیعی است که این تعلقات خاص ما با تعلقات سایر افراد تداخل نماید و درنتیجه اختلافات پدیدار شوند.
و …
فهرست مطالب
مقدمه
تعریف واژهی دعوا
تعریف سازش و محدودهی قلمرو آن
انواع سازش
تفکیک سازش از نهادهای مشابه
آیین رسیدگی سازش چیست
پایان
عنوان : سازش چیست و چه تفاوتی با داوری ، میانجیگری و صلح دارد
فرمت : پاورپوینت
حجم : 1000 کیلوبایت
تعداد صفحات : 54
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت