پاورپوینت خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی در 26 اسلاید قالب پاورپوینت
قسمتی ازمتن اسلایدها :
مزیت اصلی استفاده از روش های نوری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذایی، غیر مخرب بودن آن است. به این نوع آزمون ها، آزمون های غیرمخرب (Non-Destructive Test (NDT)) گویند.
فضای رنگ HSV
ابعاد تشکیل دهنده این فضا:
طیف رنگH
در فاصله [0,2π]
درجه اشباع رنگS
در فاصله [0,1]
درجه روشنایی آن V
در فاصله [0,1]
مزیت:
دارای خاصیت یکنواختی ادراکی