پاورپوینت جامع و کامل درباره کاهش و کنترل وزن (Weight Reduction)
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 98 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
کاهش و کنترل وزن Weight Reduction
عناوین
● تعریف چاقی
شیوع چاقی
عوامل مختلف چاقی
روشهای اندازه گیری چاقی
تاثیرات جسمی چاقی
تاثیرات روانی چاقی
چاقی موضعی ( شکمی )
انواع رژیمهای غذایی متداول برای کاهش وزن
● درمان :
رفتار درمانی و اصلاح شیوه زندگی
دارودرمانی
جراحی
وزن مطلوب :
وزن مطلوب در مردان :
( 150- قد بر حسب سانتیمتر ) * 1 + 48
وزن مطلوب در زنان :
( 150 – قد بر حسب سانتیمتر ) * 0.9 + 45
IBW به دست آمده : + 10% برای جثه بزرگ
ــ 10% برای جثه کوچک
روش محاسبه درصد اضافه وزن :
بعد از محاسبه وزن مطلوب ، درصورتی که وزن بدست آمده 20-10 درصد بیشتر از وزن مطلوب باشد، نیاز به رژیم کاهش وزن است .
درصد اضافه وزن = 100* وزن مطلوب – وزن فعلی
وزن مطلوب
تعریف اضافه وزن و چاقی :
هرگاه وزن بدن 19-10 درصد بیشتر از وزن مطلوب باشد ، فرد دچار اضافه وزن است .
برای چاقی تعاریف زیادی است ، معمولا افزایش وزن 20 درصد بالاتر از وزن مطلوب فرد چاقی است .
چاقی چگونه اندازه گیری می شود ؟
روشهای بسیار متفاوتی برای اندازه گیری توده چربی بدن ، وجود دارد ، بعضی از آنها مانند شمارش ایزوتوپ پتاسیم 40 و در داخل بدن ، ارزیابی فعال سازی نوترون ، تنها برای تحقیقات علمی – تخصصی استفاده می شود و فعلا کاربرد عملی ندارند .
اندازه گیری BMI و محیط دور کمر ، از معمولترین شاخصها برای تخمین چاقی می باشد .
اندازه دور کمر :
اندازه دور کمر ، به عنوان یک شاخص مفید در چاقی شناخته شده است . در سال 1998 ، پروفسور Mike lean ، از دانشگاه گلاسکو ، نشان داد که دور کمر مساوی یا بیشتر از 102 سانتیمتــــــر در مردان و مســــــــاوی یا بیشتر از 88 سانتیمتر در زنان ، مانند BMI بیشتر از 30 ، خطر بیماریهای قلبی – عروقی را افزایش می دهد . این به این دلیل است که دور کمر یک معیاراز چربی احشایی شکمی و غیر وابسته به قد یا توده عضلانی است و بنابر این یک شاخص مفید از چربی اضافی بدن و خطر بیماری است .