مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد
دانلود فایل پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد 44 صفحه با فرمت WORD I. مقدمه .II شرطی کردن دمایی A. شرطی کردن دمایی سرد B. شرطی کردن دمایی دو مرحله ای C. تغییرات فیزیولوژیکی القا شده بوسیله دما D. شرطی کردن در دمای بالا III. گرما دادن متناوب A. بهبود اثرات آسیبی انجماد بوسیله گرما دادن متناوب B. مکانیسمهای احتمالی گرما دادن متناوب IV. اتمسفر کنترل شده A. فواید B. خطرات V. تنظیم کننده های رشد گیاه A. اسید اسکوربیک B. تریازولها