مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

دانلود فایل

مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

1570889094 4862 - مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد

دانلود فایل پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد 44 صفحه با فرمت WORD I. مقدمه .II شرطی کردن دمایی A. شرطی کردن دمایی سرد B. شرطی کردن دمایی دو مرحله ای C. تغییرات فیزیولوژیکی القا شده بوسیله دما D. شرطی کردن در دمای بالا III. گرما دادن متناوب A. بهبود اثرات آسیبی انجماد بوسیله گرما دادن متناوب B. مکانیسمهای احتمالی گرما دادن متناوب IV. اتمسفر کنترل شده A. فواید B. خطرات V. تنظیم کننده های رشد گیاه A. اسید اسکوربیک B. تریازولها