محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری
در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانهای برای تامین 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، به قرار زیر می باشد: ** در این سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه برای مصرف 2 روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و بقیه گوشت ها به اتاق انجماد سریع روانه می شود. گوشت های منجمد شده تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود (فرض بر آن است که در این سه ماه کشتار وجود ندارد).