مبانی نظری چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان
![مبانی نظری چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان 1582964215 8524 - مبانی نظری چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان](https://file24.ir/temp/image/1582964215_8524.jpg)
مبانی نظری چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن ماهی، سیستم ایمنی طیور در 47 صفحه در قالب Word قالب ویرایش. بخشی از متن : خلاصه ای از کار: – مقدمه چربیها و روغنها از دیر باز بعنوان یک ماده غذایی ارزشمند در تغذیه انسان ایفای نقش نمودهاند ، چربی یک منبع مهم تامین انرژی در بدن انسان است و در سلامت و بقای حیات نقش اساسی دارد. چربیها بعنوان یک ماده اصلی در غشای سلولی حضور دارند و ورود و خروج مواد به سلول را تنظیم می کنند (ترکی و همکاران، 1382). در اواخر دهه ۱۹۴۰ میلادی، چربیها به مجموعه مواد غذایی قابل استفاده در صنعت خوراک دام افزوده شدند. تحقیقات اولیه نشان داد که چربیهای افزوده شده