فشار هیدرواستاتیک بالا شیوه ‏ای نوین در فراوری غیرحرارتی دانه گندم

دانلود فایل

ظهور و پیشرفت روش‏ های غیرحرارتی نوین در صنایع غذایی، به دلیل تأثیرات سوء حرارت، اهمیت خاصی در دهه ‏های اخیر پیدا کرده است. فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا یا پاسکالیزاسیون، یکی از مهمترین تکنولوژی‏ های کنونی می‏باشد که در آن مواد غذایی با هدف از بین بردن میکروارگانیسم‏‏های پاتوژن و همچنین غیرفعال کردن آنزیم‏هایی که باعث تغییرات نامطلوب می‏شوند و افزایش کیفیت، در معرض فشار بالا (معمولاً بین 100 تا 1000 مگاپاسکال) قرار می‏گیرند.

 

 

دانلود فایل