جزوه کامل درس تکنولوژی قند
فرمت فایل :word
جزوه کامل درس تکنولوژی قند. مناسب برای امتحانات دانشگاهی و آزمون کارشناسی ارشد و دکتری
140 صفحه
جزوه کامل
این جزوه از منابع معتبر و جدید زیر گردآوری شده است :
- تکنولوژی قند سازی – پروفسور اشنایدر ، ج1 -2-3 ، ترجمه دکتر شیبانی
 - قند سازی از چغندر قند – ام . پی . سیلین ، ج 1-2 ، ترجمه دکتر سجادی
 - اصول صنایع تولید شکر – غلامرضا مصباحی مقدم
 - مجموعه فشرده آموزش عالی قند سازی – مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران ؛ محمد الهی – تیمور تاجبخش
 - تولید نباتات صنعتی – محمدرضا خواجه پور
 - درسنامه دکتر خلیل بهزاد
 
کلمات کلیدی : تکنولوژی قند , صنایع غذایی , جزوه , دکتر بهزاد , مصباح