پروژه آماده با عنوان واحد کراکینگ پالایش

فهرست تاریخچه ی پتروشیمی……………………1 صنایع پتروشیمی……………………..3 واحدهای بالا دست……………………..3 واحدهای بنیادی……………………….4 واحدهای واسطه ای……………………..4 واحدهای نهائی……………………….5 واحدهای پائین دست…………………….5 کراکینگ با بخار آب……………………6 شیمی فیزیک پیرولیز هیدروکربن های اشباع….7 ملاحظات ترمودینامیکی…………………..7 مشخصات سینتیکی……………………….8 متغیرهای عملیاتی کراکینگ با بخار آب…..13 دمای واکنش………………………….13 زمان ماند…………………………..15 فشار جزیی هیدروکربن و نقش بخار آب……..16 بررسی مفهوم شدت……………………..18 اثر نوع خوراک بر عملکرد واحد………….20