پاورپوینت مزج در قانون به چه معناست و انواع آن کدام است
پاورپوینت مزج در قانون به چه معناست و انواع آن کدام است شامل 29 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان حقوق ، علوم سیاسی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
مزج در فرهنگ لغت بهمعنای درآمیختن و مخلوطکردن است. یعنی دو نفر به اراده و اختیار خود پارههایی از اموال خود را ممزوج یا مخلوط کنند که این مال ممزوج، مشترک خواهد بود. در این نوشته میخواهیم دراینباره بیشتر بگوییم.
مال ممزوج چیست؟
از منظر حقوق حقوق، مال ممزوج به صورتی است که تمیزدادن یا مشخصکردن سهام هر یک از مالکین ممکن نیست. هرچند تعریف ارائه شده در فرهنگ لغت مخلوطشدن اموال را تنها ازطریق اراده و اختیار اشخاص میداند؛ مانند اینکه اشخاص ازطریق قرارداد در مالکیت مالی، شراکت کنند. برای مثال اگر دو شخص براساس قولنامه، ثمن یک واحد آپارتمان را پرداخت کنند و با اختیار خود مالک آپارتمان شوند یا شخصی سه دانگ از زمین متعلق به دیگری را از وی خریداری کند.
گاهی ممکن است سبب ممزوجشدن اموال عواملی باشد که در تحت اختیار اشخاص نبوده و اصطلاحا «عوامل قهری» نامیده میشود مانند ارث. برای مثال زمانی که ملکی در مالکیت شخص الف است و ایشان دارای چهار فرزند هستند، پس از مرگ الف بهطور غیرارادی و خارج از اختیار چهار فرزند ایشان، ملک در ملکیت چهار شخص بهطور اشتراکی قرار خواهد گرفت. در این موارد ارادهی اشخاص در ایجاد مالکیت اشتراکی، دخل و تصرفی ندارند.
درنتیجه مزج یا مخلوطشدن اموال اشخاص مختلف، وضعیت جدیدی در مالکیت مال به وجود میآورد که اصطلاحا به آن «شرکت» میگویند. وضعیت حاصل از شرکت را «اشاعه» میگویند. اشاعه به معنای اجتماع حقوق چند نفر بر مال معینی است و مال مورد اشاعه یا مالی که حقوق مالکان در آن شراکت دارند، «مال مشاع» نامیده میشود. در مقابلِ مال مشاع، مال مفروز قرار میگیرد که تنها یک شخص مالک آن بوده و حقوق وی بر آن حاکم است. شرکت بهطور کلی به دو دسته تقسیم میشود: شرکت تجاری و شرکت مدنی. در تعریف مختصری از شرکت تجاری میتوان گفت که شرکت تجاری قالبهای مخصوصی دارد و برای رسیدن به اهداف اقتصادی و سودآور تشکیل میشوند، اما شرکت مدنی همان مزج ارادی یا غیرارادی (قهری) است که آثار و تبعات فراوانی دارد که در ذیل به آن میپردازیم.
و …
فهرست مطالب
مقدمه
مال ممزوج چیست؟
در احکام و آثار شرکت مدنی
تقسیم مال مشاع
پایان
عنوان : مزج در قانون به چه معناست و انواع آن کدام است
فرمت : پاورپوینت
حجم : 288 کیلوبایت
تعداد صفحات : 29
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت