پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 147 اسلاید
فهرست مطالب:
تاریخچه پیدایشHACCP
آشنایی با سازمان کدکس
دلایل کاربرد استاندارد ایمنی و بهداشت مواد غذایی
HACCP چیست؟
کاربرد HACCP و ISO9000
مزایای سیستم HACCP
اشکال عدم کاربرد سیستم HACCP
مشاغل مرتبط باHACCP
طبقه بندی رشته های صنایع غذایی
نیازمندی ها و الزاماتHACCP
خانه ایمنی و بهداشت مواد غذایی
روش فرآوری صحیح یا GMPچیست؟
نیازمندی هایGMP
نگهداری و تمیزی تاسیسات
ضدعفونی و گندزدایی
الزامات C&D
نقش GMP و HACCP دربهداشت
نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP
نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP
مراحل اجرای آموزش در سیستم HACCP
نیازمندی های سیستم مدیریت کیفیت
اصول و گامهای HACCP
اصول و مراحل اجراییHACCP
تشکیل تیم HACCP
توصیف محصول (شرح فرآورده)
تعیین هدف مصرف یا موارد استفاده
تهیه نمودار جریان تولید و نقشه جانمایی تجهیزات
تأیید نمودار جریان تولید
و نقشه تجهیزات در محل
برخی خطرات میکروبی
برخی خطرات شیمیایی(طبیعی یا مواد افزودنی شیمیایی)
برخی خطرات فیزیکی
نمونه فرمت جدول تحلیل خطر
شناسایی نقاط کنترل بحرانییا CCPها
درخت تصمیم جهت شناسایی CCPها
جدول ارزیابی CCPها
تعیین حدود بحرانی برای هر CCP
برقراری یک سیستم پایش برای هرCCP
برقراری اقدامات اصلاحی
برقراری رویه های تإیید سیستم
طرحHACCP
نظامنامهHACCP
قسمتی از متن پاورپوینت:
HACCPسیستمی است مبتنی بر دانش استفاده از ابزار و فنون شناسایی مخاطرات موجود در فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی و بکارگیری روشهایی جهت پیشگیری از وقوع این خطرات به نحوی که اطمینان حاصل گردد که محصول نهایی برای سلامت مصرف کننده خطر ندارد.
دامنه HACCP در چرخه تولید مواد غذایی میتواند از مرحله تهیه مواد اولیه (مزرعه) تا توزیع و رسیدن به دست مصرف کننده نهایی (رستوران) را دربرگیرد.