فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی

دانلود فایل

فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی

1549435871 1635 - فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی

فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی فرمت : word تعداد صفحات : 50 قابل ویرایش هست. گارانتی بازگشت وجه دارد. فن آوری نوین خشک کردن : دربسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است. پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر