فایل گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)

دانلود فایل

فایل گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)

1568812476 4862 - فایل گزارش كارآموزي  در شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل (كاله)

دانلود فایل گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله) 34 صفحه با فرمت WORD تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمه‌ کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانه‌ای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. به این صورت که یک نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین کوچک دستی شروع به کار کرد و روزانه مایحتاج عده‌ای اتباع خرجی و عیسویاتی که در آنجا بودند تهیه می کرد. در سال 1930 یک نفر دیگر از اهالی روسیه به نام لیشینیسکی که نماینده بازرگانی روسیه در بندر انزلی بود و سابقه کالباس سازی در روسیه داشت از