بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو

دانلود فایل

بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو

1553701063 5739 - بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : مقاله وتحقیق نوع فایل : .doc( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 27 صفحه قسمتی از متن .doc : مرسریزه بدون کشش (Caustisizing) پنبه در حالت آزاد در سود سوزآور جمع شده (آب رفته) و در نتیجه ارتجاعیت و حجم آن افزایش می‌یابد. این خاصیت سود سوزآور برای تولید پارچه‌های پنبه‌ای با ارتجاعیت مثل لباس ورزشی، جوراب و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. مقدار جمع‌شدگی به غلظت سود سوزآور بستگی دارد بر اثر جمع‌شدگی پارچه، وزن در واحد سطح افزایش می‌یابد. مرسریزاسیون بدون کشش مقداری از جلای الیاف پنبه می‌کاهد ولی در عوض استحکام و میل جذبی آن برای رنگینه افزایش می‌یابد به علاوه پوشش الیاف پنبه