استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی
تحقیقی کامل با عنوان استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی خصوصیات محصول : رفرنس دهی استاندارد قابلیت ویرایش دارد فرمت : word تعداد صفحات : 43 مقدمه : غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری 1 طولانی, در برگیرنده آن دسته از مواد غذایی است که در سرما نگهداری می شوند تا کیفیت آنها به مدت بیش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و سایر فرآیندهایی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمین کند. سرد کردن 2 هردل 3 مهمی در به تاخیر انداختن فساد مواد غذایی و جلوگیری از رشد عوامل بیماریزا