دانلود فایل
جزوه پیدیاف «کیکهای پایه قنادی و عصرانه»، یک کتابچه
جذاب و یک راهنمای جامع برای تولید کیکهای اسفنجی و شیفون با طعم
های متنوع است .
کیک های پایه ،به کیک های اسفنجی و شیفون گفته میشود که هم
بصورت کیک ساده برای عصرانه و هم با تزیین خامه و گاناش برای تولد
و جشن ها استفاده میشود ، شمابا یادگیری طعمهای مختلف میتونید منو
خودتون رو بزرگتر کنید و دایره مشتریان بیشتری داشته باشید
.
این کتاب شامل :
بررسی علت خرابی کیکها
کیک شیفون کلاسیک
کیک شیفون پرتقالی
کیک شیفون نارگیل و شکلات
کیک پایه روسی
کیک ردولوت اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک شبفون موزی
و …
دانلود فایل