کیک های پایه و عصرانه

دانلود فایل
جزوه پی‌دی‌اف «کیک‌های پایه قنادی و عصرانه»، یک کتابچه
جذاب و یک راهنمای جامع برای تولید کیکهای اسفنجی و شیفون با طعم
های متنوع است .

کیک های پایه ،به کیک های اسفنجی و شیفون گفته میشود که هم
بصورت کیک ساده برای عصرانه و هم با تزیین خامه و گاناش برای تولد
و جشن ها استفاده میشود ، شمابا یادگیری طعمهای مختلف میتونید منو
خودتون رو بزرگتر کنید و دایره مشتریان بیشتری داشته باشید
.

این کتاب شامل :

بررسی علت خرابی کیکها

کیک شیفون کلاسیک

کیک شیفون پرتقالی

کیک شیفون نارگیل و شکلات

کیک پایه روسی

کیک ردولوت اسفنجی

کیک اسفنجی شکلاتی

کیک شبفون موزی

و …
دانلود فایل